tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesähelteet ei helli, treenaaminen on yhtä tuskaa.....ranta kutsuu

Sunnuntai-iltana meinasin heittää henkeni TRX-tunnilla, ainakin siis tuntui siltä. Koko päivän olimme olleet lasten kanssa rannalla uimassa. Aurinko paahtoi, eikä rannalla ole minkäänlaista varjoa.

Mietin illansuussa, pitäisikö perua koko trx-tunnille meno, sillä olin aivan kuitti paahteesta ja lasten kanssa rannalla peuhaamisesta, mutta koska en ollut viime viikollakaan päässyt tunnille, ajattelin, että nyt kyllä.... Tankkasin koko illan nesteitä ennen menoa ja palautumis-jaksamisjuomaksi tein intiaanisokerilla höystetyn juoman. Toimii. Tunti oli todella raskas, sali oli kuuma, mutta sehän treenin teki vielä tehokkaammaksi. Ai, että mä tykkään! TRX-liikkeiden ja vetojen väliin on hiit-osuus ja ne meni välillä kyllä silmät sumeina, mitään näkemättä, oli sen verran raskasta tällä kertaa. Huhhuh, tunnin jälkeen piti vähän aikaa istua autossa ennen lähtöä, sillä jalat eivät meinanneet pitää. Mieli oli todella hyvä kaiken sen jälkeen. Hyvä, että menin!

Maanantai taas rannalla lasten kanssa, aamulla pari tuntia, ja päivän kuumimman hetken vietimme kotona sisätiloissa ja iltapäivällä taas. Ihanaa, että kesä tuli vihdoin, mutta mä olen siinä mielessä vähän huono kesäihminen, että toi paahde ja kuumuus ei sovi mulle. Tulen helposti huonovointiseksi ja iho kärdää, vaikka aurinkorasva onkin suojakertoimella 50 varustettu. Lapsilla on kivaa ja onhan siinä koko päiväksi ohjelmaa. Tosi mukava juttu on se, että neljävuotiaamme on vihdoin innostunut uimisesta. Ei ole aiemmin veteen mennyt, mitä nyt varpaitaan kastellut, mutta nyt menee suinpäin. Se taas tarkoittaa sitä, että mulla pitää taas silmät olla tarkemmat. Aiemmin on olut helpompaa, kun on pitänyt vahdata vedessä kolmea päätä, nyt pitää itsein olla vedessä, leikkiä nelivuotiaan kanssa ja vahdata kolmea päätä. "äitiiii, tuu nyt leikkimään!" kuuluu, kun lasken päitä. Ja taas leikitään, heitetään palloa.

Kokeilimme 8-vuotiaan kanssa ensi kertaa kameramme ominaisuuksia veden alla. Vesi on turhan sameaa ihan rannalla, koska hiekka nousee pintaan. Siinä olikin kahdeksen vuotiaalle puuhaa pitkäksi aikaa, kun yritti saada kunnon kuvaa.




Kesä on kivaa! Toteaa mukulat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti