torstai 8. toukokuuta 2014

Sössivä kokki onnistui

Jess. Onnistumisen iloa! Pienen pieni asia ja moni voisi sanoa, että todella helppo asia, mutta järjestelmällinen kokkaaminen (tai yleensäkään kokkaminen) ei ole mulle ikinä ollut se ykkösjuttu. Peruspöperöt teen ja lapsetkin tykkää, mutta heti, jos täytyy mennä mukavuusalueen ulkopuolelle, sössin.

Löysin aivan mahtavan, helpon ja terveellisen ohjeen Steffit - blogista mustikkasmoothie, jota päätin kokeilla aamupalaksi. Koska aamiaiseeni on aina kuulunut vilja jossain muodossa, joudun keksimään uusia tapoja saada kuituja, eikä ruokailutottumusten uusiminen tai uuden keksiminen ole vahvimpia puoliani. Tekee tiukkaa myöntää se edes itselleni, mutta hei, jos eukko on jo 4-0, on se pakko vaan kohdata tosiasiat silmästä silmään. Pitää vain yrittää muistaa ne omat vahvuudet, eikä vaipua itsesääliin.

Koira antoi kuuluvan vastalauseensa tekemiselleni:


Hahhaa, tässä tulos ja pienen epäröinnin jälkeen maistoin, ja se muuten oli hyvää. Kookosöljy tuo kivan vivahteen siihen. Lapset tosin vähän karsasti sitä,eikä mies pidä kookoksen mausta ollenkaan, mutta riittääpä äidille enemmän.

nomnom
Nyt ,kun huomasin, että uuden tekeminen on aika helppoa, kun suunnittelee hyvin, ja kerää kamppeet valmiiksi, ehkä innostun lisää kokeilemaan uusia juttuja keittiössä.


Tai sitten en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti