keskiviikko 6. elokuuta 2014

Arki alkoi blogiuudistuksen myötä



Loma on ihanaa ja sen aikana saa olla lasten kanssa, juosta ja peuhata, ravata Muumimaailmoissa, rannalloilla ja mökeillä. Lomalla myös oma akku tuli ladattua, ihan vahingossa. Huomasin yhtäkkiä, että lapseni ovat jo aika isoja, pieninkin on jo neljä vuotias, eivät enää ole niin kovin kiinni äidissä. nyyh. Se on kyllä äidille vaikeampaa kuin lapsille. Lasten kasvun huomasin siis siinä, että oikeasti myös äiti sai välillä hetken vain itsekseen. Esimerkkinä neljä vuotiaan huomautus, kun huomasi äidillä kahvikupin kädessä: "äiti juo nyt kahvia, mä meen, äiti, siksi aikaa leikkimään. Tule sitten, kun kahvi on loppu. Yksi aika vain".

Lopun "lomasta" päässäni jo pyörikin työasiat. Ja blogin päivitys. Halusin tehdä blogistani helpommin luettavan, selkeämmän ja kauniimman. Ennen kaikkea mun näköiseni. Toivottavasti onnistun. Vähän on kyllä vielä kesken, pahoitteluni siitä, mutta toivon, että pian saan muutoksen valmiiksi ja sellaiseksi, että siitä nauttii sekä sinä että minä.

Blogi ei ole ainoa asia, joka on kesäloman aikana muuttunut. Myös treenaamiseni on muuttunut. Ja autotallitreenejä varten mieheni on tehnyt lisäyksiä varusteisiin. jeii! Niistä lisää, kuvia varsinkin. Tässä esimakua

Treeniä lisäpainolla


Ihana arki alkoi ja blogi on uudistunut.
Tervetuloa uudistettuun blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti