maanantai 16. kesäkuuta 2014

Viikonloppu hunningolla

Viikonloppuna oli kauan odotettu isin ja äidin kahdestaan päivä. Olin ostanut miehelleni joululahjaksi liput Rockin' Hellsinki tapahtumaan liput ja pyysimme ystäväpariskuntaa mukaan. Mieheni vanhin tytär tuli avomiehensä kanssa meille lastenvahdiksi. Shoppailtuakin tuli. En muista, milloin olisin vaatekaupassa käynyt. Lapsille kyllä on tullut ostettua, juu, mutta omat ostokset on suosiolla jääneet tekemättä. Nyt oli hetki aikaa sille ja sen jälkeen skumpalle.







Tapahtumassa oli esiintymässä Melrose. Oli todella hyvässä terässä! Ukot vanhenee, mutta menossa se ei näy.

 Ben Miller Band. Todella upeaa! Syvän etelän musiikkia ja esiintymisessä oli iloa ja menoa. Kyllä vanhat parrat saisavat vetää aivan parastaan, jos edellisille haluaa pärjätä.












ZZTop. Parrat on jo vanhoja, ja se vähän kyllä jo näkyy. Tämä oli kolmas kerta, kun nähty heidät livenä ja kyllä se on nyt nähty. Taattuja hittejä, väsynyttä soittoa, muuten ihan jees.  




Totuuden nimessä, kyllä sitä itsekin huomaa iän tuomat rajoitteet. Eipä enää keikan jälkee baariin jaksanut rampata, vaan itse kiltisti menin samantien hotelliin ja kaaduin sänkyyn. Aamulla päätä särki ja jalat kipeinä talsimisesta ja tanssimisesta. Ei ihan hukkaan siis mennyt reissu, kivaa oli, hyvässä seurassa! Ihanaa oli tulla kotiin, lapset ryntäsivät vastaan, sylissä kaikki, sain miljoona suukkoa ja halauksien keskeltä 4 vuotias kysyi: oliks kivaa?
Seuraavaa kertaa voikin sitten taas odottaa. Seuraava kyllä on jo kahden viikon päästä, Puistoblues, mutta ne mennään lasten ehdoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti