tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kaikkea sitä tekeekin

Ohhoh, elämäntapamuutoksesta hetkellisesti mielenhäiriön saaneena ja upean reseptin luettuani päätin kokeilla perheeseeni kasvislasagnea. Alkuperäinen resepti on vegaani, itse käytin kermaa. Ja ihan huomautukseksi vain, mä en ole innokas kotikokki. Teen kyllä ruokaa ja pyrin tekemään hyvää ja ravitsevaa ja monipuolista, jajajaja. Onnistun usein.


Vielä hyvännäköinen

Siitä tuli hyvää. Ehkä hippasen liikaa selleriä lasten makuun ja purjo olisi voinut olla pienempänä. En kuitenkaan lasten reaktioista lasten harmiksi lannistu, enkä jätä asiaa tähän, vaan seuraavalla kerralla jätän sellerin pois ja laitan sen porkkanan, jota ei ollut, koska äiti ei muistanut ostaa kaupasta. Lasten reaktiot olivat yllättäviä, tavallisen yök! mitätääon? huutojen sijaan tuli "ihan kiva, äiti. Lasagne on yleensä hyvää", "äiti, olet rakas. tämä ei ole makuuni". Loistavaa! Sekä äiti että lapset ovat tainneet jotain oppia.


Ruuan jälkeen piti pelastaa universumi Darth Vaderilta Angry birdseillä.
Pelastustehtävä ja maailmanpelastus jäi päälle ja nähtyäni sammakon koiran kanssa iltalenkillä ajotiellä tuli sekin pelastaa. Luonnollisesti. Kaveri oli aivan kohmeessa.






Sinne suojaan ojan pohjalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti