maanantai 28. huhtikuuta 2014

Pomppien lekuriin ja naama turvoksissa

Kemut alkakoon! Viikonloppuna juhlimme 8 vuotiasta tytärtäni ja pomppulinnat odottivat juhlijoita. Ja niitä riittikin! Tytär oli yllätyksekseni kutsunutkin aivan hirvittävän määrän lapsia juhliin. Oli hän kertonut ja olimme keskustelleetkin määrästä ja keitä kutsuu, mutta siltikin määrä yllätti äidin. Eipä äiti ole ihan järjestelmällisimmästä päästä. Kemut olivat kivat, ilma oli mitä parhain, joten saimme juhlia ulkona! Mahtavaa, eipä tarvinnut sisällä siivota! Eräs isä katsoi kauhuissaan pomppulinnoja. Olin menossa rauhoittelemaan, johon hän nauraen totesi, että tulee suorituspaineita muille vanhemmille. Rauhoittelin, että mulla ne paineet ovat aina, sillä muuta äidit järkkäävät aina niin upeita juhlia, on leikkejä ja arvoituksia, kovasti nähty vaivaa ja tehdään yhdessä ja mä en mitään ikinä keksi, enkä jaksa järkätä mitään aasinhäntäjuttuja enkä muitakaan vastaavia. Ihaninta juhlien jälkeen oli se, että yksi tytöistä tuli ja halasi minua lähtiessään. Hiljainen tyttö, joka meillä ei ole ennen käynyt. Tuli tälle äidille niin hyvä mieli ja kyynel tietenkin silmäkulmaan.

Meidän lapset jatkoivat pomppimista juhlien jälkeenkin ja haverihan siellä sattui. Neljävuotias poikamme loukkasi jalkansa ja lääkäriinhän sitä piti mennä. Annoin kyllä yhden yön levätä, jospa vaikka helpottaisi. Ei turvonnut, mutta kipeä oli. Varmuuden vuoksi kävimme sunnuntaina näyttämässä, eikä siellä murtumaa ollut. Tärähtänyt todennäköisesti vain. Palkkioksi tosi reippaasta käynnistä piti mennä hampurilaiselle.

Juhlien ja lapsen loukkaantumisen vuoksi omat liikkumiset jäi muuten tältä viikonlopulta väliin, mutta pomppimassa tietenkin tuli käytyä. On muuten kovaa hommaa. Teki hyvää jaloille.
Juhlien jälkeen rauhoittavalle kävelylenkille. En ottanut edes kuulokkeita mukaan, olin vain hiljaisuudessa. Muuten oli oikein mukavaa, mutta kevät on kyllä kamalaa siitepölyn vuoksi. Koko päivän ulkona ollut ja nyt olen niin tukossa, että sain taas uuden tekosyyn olla käymättä juoksulenkillä. Silmät kirvelee, kutisee ja on turvoksissa, nenä vuotaa ja kutisee ja on turvoksissa. Jeii. Onneksi tämä aika ei ole pitkä. Tosin kesällä on heinät, pujot yms kivat. jippii.


Tulossa:
Uusperheen onnea: 24 vuotias tytärpuoleni toi minulle näytteen ryppyvoiteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti