maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ruoska viuhui

perjantaina TRX-salilla ...no ei viuhunut, mutta olisi voinut. Rääkkiohjaajamme sai lahjaksi yhdeltä ryhmältään hyvin kuvaavan ruoskan. Toistaiseksi se roikkuu vielä seinällä, mutta odotan sitä päivää, että se tulee käyttöön. Ehkä se rupeaa soimaan ensi perjantaista, kun HIIT tunti alkaa. Karmeaa kehonmuokkausta ja tuskaa, verta, hikeä odotettavissa, jesss. ihhihhii, musta tuntuu, että mä katkaisen jalkani ennenkuin menen sinne.

Perjantai oli kaiken kaikkiaan kiva päivä! TRX-rääkin jälkeen, kunhan taas pystyi liikkumaan ja hengittämään, kävin tekemässä asian, jota en uskonut ikinä uskaltavani. Ylitin itseni ja tein sen vielä hyvin, tai no, paremmin kuin ajattelinkaan. Mahtavaa! Ja sen jälkeen vielä tuli erittäin ilahduttava meili, jota olen odottanut, joka alkoi: kiitämme mielenkiinnostanne....juuri sillä tavalla, miten kaikki hylkäävät meilit alkavat, mutta tämä jatkuikin erittäin positiivisella sävyllä. jeii! En ollut uskoa! Ehkä se pitää paikkansa, että kaikki paha loppuu aikanaan. Tämä alkuvuosi on ollut kaikkea muuta kuin helppo.
Noh, kyllä tässä ehtii vielä vajota ja epäonnistua.

Lauantaina tuli yllättäen kutsu käydä mökillään ja saunomassa, oli ihana tavata vanhoja ystäviä pitkästä aikaa. Siitä vaan kamat kasaan ex-tempore ja matkaan. Vastaanotto oli lämmin ja mukava. Löylyt olivat kipakat ja juuri sellaiset, mitä tarvittiin. Kotimatkallamme näimmekin muuttajia.
Viikonloppu oli oikein mukava, ja tästä on kiva aloittaa viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti