perjantai 11. huhtikuuta 2014

kuolossa ei hämähäkit viihdy

Tänään löytyi voittaja. Se voittaja oli HIIT. Veti aivan täydellisesti vedon pois. Ja mölyt mahasta. Voiherrantuuteli, jos olisin pystynyt, olisin kiljunut apua. Mutta kun ei ehtinyt, piti kokoajan vetää täysillä ja tauotta. Oli sarjojen välissä 20 sekunnin "taukoja" juu, mutta liikkeessä piti pysyä. Ja muutaman sarjan välissä minuutin tauko. Hei haloo. En ole varma, mutta taisin kontata yhden tauon aikana, kun ohjaaja huusi "pysy liikkeessä!"

Täytyy pienen ihmisen päätä pakottaa, kun vain uudestaan ja uudestaan tekee itselleen tätä. Kokeilee uusia rajoja. Mun raja löytyi nyt. Ei vaan pysynyt vauhdissa, ei millään. Silmissä sumeni. Ja ihan oikeasti oli muuten varmaan ensimmäinen kerta, kun tosissani mietin, että pakko pysähtyä.
Se hetki meni nopeasti ohi, unohdin pysähtymisen, luovuttamisen, kun ohjaaja huutaa "vielämeneevielämenee". Rupesin tuijottamaan kelloa kymmenen, no, myönnetään, viiden minuutin jälkeen. Rapakunto on ikävä asia.

HIITin jälkeen oli rullattava. Ja se teki jo paljon parempaa. Siis kipua ja tuskaa. Kyllä hartiat on päässyt pahasti jumiin. Tärkeintä HIITin jälkeen oli rullata jalat ja pakarat, koska tällä kerralla keskityimme niihin, mutta rullasin perään myös hartiat ja teki kipeää.  Rullauksen aikana juttelu täytti ilman. Rentoa ja kivaa höpöttelyä. Kanssasiskot puhuivat ruokavaliostaan, sen muutoksista ja mitä nyt kannattaisi syödä ja milloin. Voi whaat? Syödä? Pitäiskö nyt vielä pystyä syömään? Ei, ei, ei. Hyvä, että pystyn hengittämään vieläkään. Eräs kanssakärsijöistä kysyikin, että oletko sä hengissä? Et sä normaalisti näin hiljainen ole.


 Ai miksi hämähäkit? Totesin, ettei hämähäkit viihdy homeessa, mutta eivät ne viihdy kuolossakaan, ja sitä tämä päivä oli. Aivan täydellinen päivän alku.
Huomasinpa muuten vielä sellaisen jutun, että olin aamulla äreä ja huonotuulinen. Rääkin ja suihkun jälkeen kuin eri ihminen. Olin ajatellut, että ajoissa vaan nukkumaan, samantein kun mahdollista, mitään voiceja kattella. Eri aatokset tällä hetkellä. Elämä maistuu taas ihan kivalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti